-Girona Notícies-

“El projecte modern, transformador i innovador que tenim per al nostre país no és possible dins l’Estat espanyol”

La cap de llista de Junts per Girona, Gemma Geis, ha subratllat avui que “el projecte modern, transformador, innovador i amb talent que Junts té per a Catalunya no és possible dins l’Estat espanyol”. Geis, que ha participat en l’acte de presentació de les candidatures del partit a tot Catalunya, ha remarcat que “Junts vol treballar per aixecar el país de la pandèmia sense renunciar a la llibertat del país, reactivant el camí cap a la independència”.

“Si pretenem transformar aquest país de veritat i emmirallar-nos amb països excel·lents sabem que això no és possible a l’Estat espanyol: l’únic país europeu que no ha aprovat cap ajuda directa a les empreses i autònoms del nostre país”, ha apuntat la candidata.

Geis, que ha refermat el seu suport a la candidata a la presidència, Laura Borràs, així com al president Carles Puigdemont, ha defensat que Junts ha de guanyar les eleccions “explicant la necessitat de defensar amb dignitat les institucions de Catalunya”. “Que no ens donin lliçons de dignitat aquells que volen ser presidents acceptant els vots de Vox o els vots de Valls”, ha dit.

Geis ha recordat que Junts afronta el 14F “sense por, votant, defensant un projecte de país, en positiu, amb empatia, reconeixent i posant remei als errors comesos. Treballarem des de la proximitat, des de cada poble i ciutat, perquè ningú quedi enrere i fent costat als qui volen innovar i arriscar”, ha reblat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.