-Girona FM-

Geis afirma que per aconseguir-la cal prioritzar pactes entre els partits independentistes.

Gemma Geis, la candidata per a encapçalar la llista del partit a Girona en les pròximes eleccions catalanes, marca la independència com a objectiu prioritari de la candidatura. Geis però, reconeix que hi ha estratègies de govern que fan que sigui difícil.

La candidata de JxCat a Girona, ha afirmat que per aconseguir la independència cal prioritzar pactes entre els partits independentistes.

Geis però, també ha remarcat que com a candidata per a comarques gironines, treballarà també perquè les polítiques públiques es regeixin per la idiosincràsia de les comarques, per la necessitat de continuar amb la implantació de la fibra òptica a tots els municipis i per la reforma de l’Atenció Primària i la recerca en l’àmbit de la Salut.

La candidata de JXCat a comarques gironines ha remarcat que li cal revalidar el seu compromís amb l’expresident Carles Puigdemont, amb les comarques gironines i amb la independència i que aquests, van ser alguns dels motius pels quals es va presentar per encapçalar la llista.