-Diari de Girona-

Geis es reuneix amb el president d’Empordà Turisme, Esteve Guerra, per conèixer la situació a la comarca

La cap de llista de JxCat a Girona, Gemma Geis,  va participar ahir en una jornada de treball a l’Alt Empordà, on es va reunir amb el president d’Empordà Turisme, Esteve Guerra, per conèixer de primera mà quina és la situació del sector a la comarca i quines són les seves característiques específiques. A continuació, es va reunir amb la presidenta del Consell Comarcal, Sònia Martínez, amb qui van analitzar les dades socieconòmiques de la comarca a partir de la publicació de l’informe Indika.

Igual que ha fet en altres comarques, Geis va subratllar que Junts està compromès en prioritzar «polítiques específiques per a al reactivació econòmica» de la comarca. En aquest sentit, la candidata va defensar que aquestes polítiques han de passar per la formació, la innovació i la diversificació de l’economia, basant-se, sobretot, en el valor afegit.

 

Transició ecològica

«Apostem pel coneixement i la digitalització. En aquest marc de transició ecològica, hem de fer propostes de present i de futur, per adaptar-nos als canvis, a la transformació que ha de continuar fent la comarca», va remarcar la cap de llista.

Al llarg de la jornada, Geis es va reunir amb els candidats de JxCat a l’Alt Empordà: Ferran Roquer (número 6), Míriam Lanero (14) i Josep Maria Bernils (16). També es va reunir amb representants del col·lectiu Octubre a la seu del partit a la Rambla de Figueres. Cal tenir en compte que l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, també forma part de la candidatura, en aquest cas ocupant la posició número 12.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.