-El Punt Avui-

En un acte a Lloret, Gemma Geis afirma que és clau per a la recuperació del sector turístic

Remarca que ha estat llargament reivindicada

La cap de llista de Junts a les comarques gironines, Gemma Geis, va refermar ahir el compromís del seu partit amb la C-32. “És una infraestructura clau per a Lloret, llargament reivindicada per sectors econòmics i empresarials, i que avui més que mai és una necessitat per afrontar la recuperació i revitalització de la zona, afectada per la pandèmia”, va dir ahir en un acte al passeig lloretenc, acompanyada de la membre de la seva llista i empresària del sector turístic de la ciutat Antònia Batlle i de l’exalcalde Romà Codina. “És un honor que tot un referent a Lloret com l’exalcalde Romà Codina s’impliqui en el nostre projecte i ens ajudi a consolidar-lo al municipi”, va dir.

La candidata gironina va lamentar que Lloret sigui l’única gran destinació turística que no té accés a una via ràpida, cosa que va qualificar d’anomalia. “Som conscients que Lloret de Mar, la Selva Marítima, pateix l’impacte de la pandèmia en el sector turístic. Aquesta és una infraestructura que ha de permetre revitalitzar el territori i que ha de ser un element més per a la transformació del sector, en un model de més qualitat i valor afegit”, va indicar.

 

Potència en el món del motor

L’acte de Junts per Catalunya va coincidir amb el Ral·li de Lloret, i Gemma Geis ho va aprofitar per destacar el lloc preeminent que, segons el seu criteri, ocupa Catalunya en el món esportiu. “Catalunya és un país de motor, referent industrial i també en l’àmbit esportiu. Fa poc s’ha prorrogat el contracte amb la fórmula 1, que nosaltres defensem pel seu impacte econòmic i valor de qualitat”, va dir. I hi va afegir: “Una mostra del país viu que tenim, en connexió amb el talent, la innovació i el desenvolupament de les empreses, i que des de Junts hem de potenciar.”