La llista encapçala per Gemma Geis incorpora persones del món sanitari, educatiu, econòmic, empresarial i de l’emprenedoria, de la innovació, del dret, de l’esport i del teixit associatiu, entre d’altres

Girona, 24 d’abril de 2023

Junts per Girona ha registrat a la Junta electoral la candidatura per les eleccions municipals del proper 28 de maig formada per 27 candidats i 5 suplents. La llista la integren persones de diferents perfils professionals, sectors, barris i edats amb l’objectiu de desenvolupar el projecte de ciutat de talent, connectada i amb valors que proposa Junts. Entre d’altres, hi ha candidats del món sanitari, farmacèutic, empresarial i de l’emprenedoria, de l’associacionisme, l’educació, la innovació, l’esport, la cultura, l’economia, la música, la universitat, el sector alimentari, el tecnològic o del món del dret, i d’edats compreses entre els 23 als 78 anys.

La llista l’encapçala la candidata Gemma Geis, professora i investigadora a la UdG i exconsellera de Recerca i Universitats de la Generalitat. El metge digestòleg, Xavier Aldeguer, ocuparà el segon lloc d’aquesta llista, en què també hi ha la periodista i comunicadora Núria Riquelme com a número 3. Els actuals regidors d’Urbanisme i Activitats, Lluís Martí, i d’Hisenda i Règim Interior de l’Ajuntament de Girona, Ma Àngels Planas, seran els números 4 i 5 de la candidatura encapçalada per Gemma Geis. Els seguiran la infermera, psicòloga i membre de la Junta del Col·legi d’Infermers i Infermeres de Girona, Sílvia Bosch (núm. 6); l’advocat i membre del grup de voluntaris Dret de Defensa Girona, Albert Carreras (núm. 7); l’economista i auditora Mercè Garcia (núm. 8); i l’empresari del sector carni i auditor de qualitat, Jordi Utiel (núm. 9). També en formen part Mercè Rigau Garcia-Gascó (núm. 10), professora de música i compositora; l’actual cap de sala de l’Auditori de Girona i llicenciada en ADE i Economia, Anna Sellabona (núm. 11); l’enginyer informàtic i expert en sistemes de gestió i qualitat de la UdG, Santi Cots (núm. 12); Sònia Valero, treballadora pública a la Generalitat de Catalunya i secretària de l’Associació de Veïns de Sant Narcís (núm. 13); l’assessor financer i exdirector general del Bàsquet Girona, Xavier Gasau (núm.14);  i l’emprenedor i impressor Lluís Masdevall (núm. 15).

També integren la llista Maria Bagué (núm. 16), enginyera superior industrial; Santi Baone (núm. 17), assessor financer jubilat; David Ayats (núm 18), emprenedor i empresari, actual director general de negoci del Grup Parlem; Noelia Mesa (núm. 19), graduada en Dret i administrativa de gestió de l’Administració local en l’àmbit urbanístic; Oriol Vila (núm. 20), Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses que exerceix en una entitat del tercer sector; Carles Agustí (núm. 21), financer comptable; Lluís Pla (núm. 22), Llicenciat en Farmàcia, titular d’una Oficina de Farmàcia a Girona i professor associat de la Facultat de Farmàcia de la UB; Anna Mari Masgrau (núm. 23), jubilada i extreballadora d’una consulta pediàtrica; Roser Varés (núm. 24), llibretera jubilada i membre de l’Associació Amics de les Flors de Girona; i  Rosa Moneny (núm. 25), professora d’ensenyament secundari jubilada. L’exdegà de la Facultat de Turisme de la UdG, Lluís Mundet, i l’exconsellera de Salut Marina Geli, tanquen la llista en els llocs 26 i 27 respectivament.

Els cinc suplents que acaben de conformar la llista de Junts per Girona són Montserrat Fusté (suplent núm. 1), funcionària de carrera a la Generalitat de Catalunya i membre de l’executiva local de Junts a Girona; Joaquim de Ribot (suplent núm. 2), director comercial que exerceix en el sector assegurador; Andrea Argelich (suplent núm. 3), Graduada en Publicitat i Relacions Públiques; Carles Bonaventura (suplent núm. 4), Corrector de premsa i exregidor de l’Ajuntament de Girona entre 2011 i 2015; i Lluís Marchan (suplent núm. 5), tècnic en comerç internacional.

CANDIDATS A LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL 28 DE MAIG DE 2023

  1. Gemma Geis i Carreras
  2. Xavier Aldeguer Manté
  3. Núria Riquelme i Zurita
  4. Lluís Martí i Arderiu
  5. Ma Àngels Planas i Crous
  6. Sílvia Bosch Agustí
  7. Albert Carreras Sureda
  8. Mercè Garcia
  9. Jordi Utiel i Torres
  10. Mercè Rigau Garcia-Gascó
  11. Anna Sellabona i Cullell
  12. Santi Cots Serrano
  13. Sònia Valero i Torras
  14. Xavier Gasau i Fita
  15. Lluís Masdevall Aibar
  16. Maria Bagué Collell
  17. Santi Baone i Escalón
  18. David Ayats i Güell
  19. Noelia Mesa Parra
  20. Oriol Vila i Casellas
  21. Carles Agustí Oliveras
  22. Lluís Pla Cama
  23. Anna Mari Masgrau Serra
  24. Roser Varés Comalada
  25. Rosa Moneny Guarro
  26. Lluís Mundet i Cerdan
  27. Marina Geli i Fàbrega

Suplents

  1. Montserrat Fusté Riba
  2. Joaquim de Ribot i Saurina
  3. Andrea Argelich Pla
  4. Carles Bonaventura Cabanes
  5. Lluís Marchan Muñoz

CURRÍCULUMS DELS INTEGRANTS DE LA CANDIDATURA

Gemma Geis i Carreras (1979). Doctora en dret per la Universitat de Girona (UdG) i especialista en dret administratiu. Exerceix de professora adscrita al Departament de Dret Públic de la UdG. Va ser vicerectora de Desenvolupament Normatiu, Governança i Comunicació de la Universitat de Girona (UdG) des del 2013 fins al 2017. La seva tesi doctoral amb menció europea (2011), guardonada amb el Premi Extraordinari de Doctorat, va tractar de l’execució de les sentències urbanístiques. Forma part del Grup de Recerca Consolidat Interdisciplinar en Gènere i Vulnerabilitats Socials. En l’àmbit polític, va ser diputada al Parlament de Catalunya entre els anys 2017 i 2021 per Junts per Catalunya i consellera de Recerca i Universitats entre el 2021 i el 2022.

Xavier Aldeguer Manté (1969). Llicenciat i doctorat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzat en Gastroenterologia. Actualment és el responsable de potenciar la innovació hospitalària a l’Hospital Josep Trueta i continua vinculat a l’empresa emergent biotecnològica GoodGut, que va cofundar l’any 2014 i en va ser el director mèdic fins que va ser adquirida l’any 2021 pels laboratoris Hipra, en el procés de reforç de la seva divisió de Salut humana.

Pel que fa a la seva carrera professional, va ser cap de servei del Servei de l’Aparell Digestiu de l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta (2011-2018); cap del Servei de l’Aparell Digestiu de l’Aliança estratègica ICS/IAS (2018-2021); i consultor i coordinador de digestiu dels hospitals d’Olot i la Cerdanya. També ha estat director general de Transferència de Coneixement del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya (2021-2022) i director general de Societat del Coneixement, Transferència i Territori (2022-2023).

En l’àmbit de la docència, és investigador principal i coordinador de l’Àrea de recerca de Digestiu de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) des del 2011, i professor associat a la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona des del 2009.

De la seva formació destaquen diverses estades a l’estranger, entre les quals la beca per a estudis de Postgrau a l’estranger de La Caixa, amb una estada de recerca al Laboratori de Transplantament Hepàtic de la Universitat de Pensilvània (Filadèlfia, Estats Units) de la promoció de 1997, i l’estada post-doctoral en el mateix laboratori entre els anys 1998-2001. També és autor de diversos articles i capítols de llibres científics, a més de ponent de diferents congressos mèdics, on ha estat guardonat com a millor comunicació d’algun dels treballs presentats.

Núria Riquelme i Zurita (1970). Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb més de 25 anys d’experiència professional en diferents mitjans de comunicació com RAC1, Catalunya Ràdio, Ona Catalana i la Cadena SER, entre d’altres. Ha coordinat equips de redacció i ha exercit de redactora i productora de ràdio. Ha dirigit i presentat nombrosos programes de ràdio com la versió estiuenca d’El Món a RAC1 o el Versió RAC1. També ha col·laborat a programes de Catalunya Ràdio. Després de la seva etapa professional als mitjans de comunicació, va combinar la docència i formació en habilitats de comunicació, l’assessoria en comunicació a diferents projectes i professionals, la presentació d’esdeveniments i la realització i locució de pòdcasts corporatius. Des de l’octubre de 2021 a l’octubre de 2022 va exercir d’assessora en divulgació i comunicació al Gabinet de la Consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis.

Lluís Martí i Arderiu (1967). Advocat especialista en Dret Administratiu. Llicenciat en Dret per la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED), Magíster en Dret de Catalunya per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Postgrau en Dret Immobiliari i Urbanístic per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i Diplomat en Estudis Avançats en el Programa de Doctorat d’Instruments d’Anàlisi del Dret per la Universitat de Girona (UdG). Actualment també és regidor de l’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Girona. És funcionari de carrera del Cos Superior d’Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, actualment en excedència voluntària, on ha exercit funcions d’assessoria i assistència jurídica a diversos departaments. Des de 1998 és professor de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) de la Generalitat de Catalunya, formador intern de l’Àrea de Dret Administratiu i des de 2003 és professor Associat de la Universitat de Girona (UdG), primer en l’Àrea de Dret Constitucional i des de 2005 en l’Àrea de Dret Administratiu.

Ma Àngels Planas i Crous (1968). Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UNED. Actualment és segona tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Girona i responsable de l’Àrea d’Hisenda i Règim Interior, càrrec que ocupa des del 2015. També és vicepresidenta quarta de la Diputació de Girona i diputada d’Hisenda i Serveis Econòmics de la institució. Entre el 2011 i el 2015, va ser tinenta d’alcaldia d’Hisenda i Gestió Municipal de l’Ajuntament de Girona. Anteriorment, del 2001 i fins al 2011 va ser la responsable de la gestió econòmica i d’exportació de la Zona Portuària Nord dels Ports de la Generalitat de Catalunya. Des del 2020 és la presidenta de Junts a la vegueria de Girona.

Sílvia Bosch Agustí (1968). Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Girona (UdG), Diplomada en Infermeria per la Universitats de Vic i Màster en Promoció de la Salut, especialització en gestió de serveis de salut, per la UdG. Actualment exerceix de Supervisora d’unitat d’hospitalització a la Clínica Girona. En l’àmbit de la docència, és professora associada al Departament d’infermeria de la UdG, on imparteix classes d’Aprenentatge Basat en Problemes i de Tècniques de Procediment, a més de coordinar i ser tutora de Treballs Finals de Grau i pràctiques de la Universitat. També és professora i formadora en centres acadèmics en l’àmbit de la infermeria i la salut mental. Entre d’altres rols de representació, és membre de la Junta de Govern del Col·legi d’Infermers i Infermeres de Girona i vocal del Comitè de Bioètica de Clínica Girona.

Albert Carreras Sureda (1968). Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i la UNED Girona. Exerceix d’advocat des de fa més de 25 anys en diversos despatxos gironins i assessories especialment en temes de dret civil, així com d’assessorament a empreses públiques i privades, fundacions i associacions i amb experiència en projectes empresarials, socials i esportius. Ha col·laborat activament en projectes de voluntariat com la Fundació Teresa Ferrer i el grup de voluntaris Dret de Defensa Girona, que van impulsar una querella col·lectiva per la violència policial de l’1-O. També ha tingut diverses etapes en la docència en l’àmbit jurídic i ha participat en debats d’actualitat i col·laboracions en mitjans de comunicació.

Mercè Garcia. Llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Direcció Econòmica Financera per Esade i Auditora de Comptes col·legiada. Fa més de 25 anys que treballa en la gestió integral d’empreses. Vinculada amb la política municipals els darrers 15 anys, va formar part de les primeres llistes de Carles Puigdemont a l’alcaldia de Girona. 

Jordi Utiel i Torres (1965). Expert en processos i qualitat a la indústria alimentària. Actualment treballa en una joint venture amb empreses japoneses i un equip de professionals del món agroalimentari amb seu a Blanes que s’encarrega de l’homologació d’empreses agroalimentàries de la comunitat europea i productes carnis de porcí pel mercat asiàtic. Anteriorment ha treballat en diverses empreses i laboratoris del sector agroalimentari, totes vinculades amb garantir estàndards de qualitat en la producció i el control en l’exportació de productes carnis, i ha estat al capdavant de processos de formació i aplicació de normes de qualitat en diferents empreses. A banda del sector alimentari, ha estat vinculat al món de l’esport, en l’organització d’esdeveniments i serveis a clubs esportius i col·laborant amb la Federació Catalana de Tennis. Presideix la sectorial d’esports de Junts per Catalunya a Girona.

Mercè Rigau Garcia-Gascó (1968). És llicenciada en pedagogia per la Universitat Autònoma de Barcelona, títol superior en música, diplomada en pedagogia musical per l’institut Kódaly de Kécskémet, Hongria. Actualment, és professora de música a l’institut Montilivi de Girona. Compositora musical de cançons infantils i cantates per infants, és directora musical del projecte UAP, cantata per la PAU, projecte que fa quinze anys que educa als adolescents per una educació global per a la transformació social a través de les arts escèniques i la música, i en què intervenen 39 centres de secundària de la demarcació de Girona.  Va crear l’associació coral i musical Preludium en el barri del Pla de Palau, una associació sense ànim de lucre que ha acompanyat i format en el món del cant coral i teatre musical a uns 150 infants, joves i adults. Actualment, és la presidenta de l’Associació coral i musical Preludium de Girona, i dirigeix el cor juvenil i d’adults. En el camp de la pedagogia musical ha creat la metodologia de l’escola de música Preludi.

Anna Sellabona i Cullell (1999). Llicenciada en Economia i ADE per la Universitat de Girona. És cap de sala de l’Auditori de Girona des de fa un any i ho compagina amb la feina de project manager en una empresa de construcció gironina, on ha estat des del 2020. És vicepresidenta dels Manaies de Girona i voluntària al Cau de Vista Alegre de Girona. També participa com a personal d’esdeveniments al Girona de futbol o al Teatre Municipal. Va ser entrenadora d’atletisme al GEIEG entre 2014 i 2019.

Santi Cots Serrano (1969). Enginyer informàtic i Doctor en Gestió de serveis i de la qualitat per la Universitat de Girona. Actualment és coordinador tècnic del Projecte d’Acreditació Institucional de la Qualitat a la UdG, institució on ha ocupat diversos rols durant més de 30 anys. Té experiència professional en gestió de serveis i implementació de sistemes de gestió en diferents àmbits i empreses. Ha exercit activitat docent en diversos màsters oficials en assignatures relacionades amb els sistemes de gestió integrats i la gestió de la qualitat. Actualment és professor associat de Sistemes Integrats de Gestió del Màster d’Enginyeria Industrial de la Universitat Oberta de Catalunya en el màster en Avaluació i Gestió de la Qualitat a l’Educació Superior. Ha publicat diversos articles en revistes internacionals sobre gestió de serveis, gestió de qualitat i certificacions ISO.

Sònia Valero i Torras (1977). Formació professional PF2 Administrativa i comercial i cursant el grau en Treball Social a la UNED. Treballadora pública de la Generalitat de Catalunya als Serveis Territorials del Joc i d’Espectacles a Girona des de  l’any 2009. Anteriorment, des de l’any 2000, havia treballat en diferents departaments del Govern a les àrees de registre, atenció ciutadana, fiscalització pressupostària, arxiu o suport a la gestió i a l’alumnat de diversos instituts de la ciutat. Vinculada al teixit associatiu de la ciutat, és secretària de l’associació de veïns del barri de Sant Narcís de Girona i membre dels Manaies de Girona des del 1989. És delegada sindical a l’IAC-CATAC.

Xavier Gasau i Fita (1983). Diplomat en Ciències Empresarials a la Universitat de Girona i assessor financer europeu per EFPA (associació estatal d’Assessors i Planificadors financers). Actualment, és gestor d’empreses al Deutsche Bank. Entre juny del 2020 i abril de 2023 va ser director general del Bàsquet Girona, on continua vinculat com a tresorer. Anteriorment havia treballat en diverses entitats financeres, assumint diversos rols com a gestor, director d’oficina o assessor de banca privada, i a l’empresa privada com a director financer. També va treballar al Diari de Girona com a periodista esportiu.

Lluís Masdevall Aibar (1970). Fundador i gerent de l’empresa Nexe Impressions, a Girona, especialitzada en projectes gràfics singulars des del 2006. Conseller i director de projectes de l’empresa Apograf.SA, amb seu a Barcelona i soci fundador de l’empresa Les Caméléons Artisans de l’Image SARL, de París, l’any 2016. És membre del Voluntariat per la Llengua i col·labora amb iniciatives de suport a l’esport gironí i amb activitats mèdiques i de lluita contra el càncer.

Maria Bagué i Collell (1994). Enginyera superior industrial. Graduada en Enginyeria mecànica per la Universitat de Girona, Màster en Enginyeria Industrial per l’Institut Químic de Sarrià (IQS-Universitat Ramon Llull), i Màster en Project Management a La Salle-Universitat Ramon Llull. Treballa en el sector de la consultoria en l’àmbit de R+D+I.

Santi Baone i Escalón (1956). Assessor Financer. Diplomat per l’IEF en Assessoria Financera Europea (EFPA), diplomat en Marketing-Management per EADA (Escolà d’Alta Direcció i Administració), Diplomat en Gestió i Direcció d’empreses també per EADA. Actualment està jubilat després de treballar els darrers 42 anys en el sector bancari i financer essent, entre d’altres, director de diferents oficines bancàries de la demarcació.

David Ayats i Güell (1974). Emprenedor i empresari. Tècnic superior en Desenvolupament  d’aplicacions informàtiques i sistemes, Postgrau de Cloud i empresa per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) Tech Talent Center, amb un Programa de Direcció General (PDG) a IESE (Universitat de Navarra). Actualment cursant un grau de Màrqueting i investigació de mercats (UOC). Ha ocupat posicions de Director de Tecnologia (CTO) i Director general en diferents empreses en l’àmbit tecnològic. L’any 2013 va assumir la direcció general del Grup Infoself, responsabilitat que combina amb la direcció general de negoci del Grup PARLEM. Actualment també  és membre i soci de l’acceleradora d’empreses Smartup (IESE) i director general d’Infosoft. És vicepresident segon de l’Uni Girona des del 2020 i va entrar com a membre de la Junta directiva el març del 2019. 

Noelia Mesa Parra (1973). Graduada en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Actualment exerceix com administrativa de gestió de l’Administració Local en l’àmbit urbanístic. És membre de la Coordinadora Local de Junts per Catalunya – Girona.

Oriol Vila i Casellas (1994). Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per l’EAE Business School, i cursant un màster en direcció de recursos humans al mateix centre. Actualment treballa com a Referent Econòmic a la Fundació Support-Girona en l’àrea de gestió de l’economia diària, inversions i patrimoni de persones amb discapacitat psicosocial (salut mental i discapacitat intel·lectual). És coordinador territorial de la JNC a les comarques gironines i membre dels Manaies de Girona.

Carles Agustí Oliveras (1984). Financer comptable. Llicenciat en Administració i Direcció d’empreses i Diplomat en Ciències empresarials per la Universitat de Girona. Des del setembre del 2011 treballa com a financer comptable i responsable de sistemes informàtics en una empresa de la indústria agroalimentària, i des del 2020 també com a director d’operacions d’una empresa d’assessoria legal. Abans havia treballat en el sector bancari i financer.

Lluís Pla Cama (1966). Llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona (UB), Diplomat en Sanitat per l’Institut de Salut Pública de Catalunya, Graduat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). És titular d’una Oficina de Farmàcia a Girona. També exerceix de professor associat de la Facultat de Farmàcia de la UB i és vocal del consell d’Administració de l’Institut d’Assistència Sanitària. És president de Xarxa Farmacèutica, SL. i exvocal del Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya.

Anna Mari Masgrau Serra (1949). Jubilada. Va treballar durant 26 anys en una consulta pediàtrica a Girona, mestressa de casa i aficionada a la cuina. Implicada en diversos àmbits de voluntariat a la ciutat, especialment amb entitats vinculades amb la infància.

Roser Varés  Comalada (1946). Llibretera jubilada. Es va formar en Comerç i va treballar a la llibreria familiar Gran Via fins que a l’any 1972 va obrir la seva pròpia, la Llibreria Girona, on va treballar fins a l’any 2013. Membre de l’Associació amics de les flors de Girona, coopera també amb Girona voluntària.

Rosa Moneny Guarro. Professora d’ensenyament secundari jubilada. Membre de la Sectorial de la gent gran de Junts.

Lluís Mundet i Cerdan (1966). És Llicenciat en Filosofia i Lletres (Geografia i Història) per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctorat en Geografia per la Universitat de Girona. Actualment exerceix de professor titular a la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona a l’Àrea de Geografia Humana i membre del Laboratori Multidisciplinar de Recerca en Turisme (LMRT). Des del curs 1998 imparteix la seva docència a la Facultat de Turisme i, des del curs 2002, col·labora amb els estudis de postgrau del centre impartint la seva docència al European Master in Tourism Management (únic Màster Erasmus Mundus sobre turisme que hi ha a la Unió Europea), el Màster en Direcció i Planificació del Turisme i el Màster en Turisme Cultural, del qual és el seu coordinador des de l’any 2014. Va ser el Degà de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona durant dos mandats, del 2004 fins el 2012.

També ha impartit docència a diverses universitats internacionals i en els darrers anys ha dirigit diversos Projectes de Cooperació Interuniversitària (PCI) de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional i Desenvolupament (AECID) sobre turisme rural, ecoturisme, turisme i arqueologia i turisme com a instrument de desenvolupament econòmic sostenible. Ha treballat pel Banc Interamericà pel Desenvolupament (BID) com avaluador extern del Projecte de Dinamització i Sostenibilitat del Turisme en el Baix San Francisco (Brasil, 2014-2015), ha publicat en les principals revistes acadèmiques sobre turisme i és coeditor de la Revista Iberoamericana de Turismo (RITUR) iniciativa de la UdG i la UFAL, projecte que va ser finançat per l’AECID. Fora de la docència i la investigació, Mundet va ser membre del Consell d’Administració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona entre els ants 2004 i el 2012.

Marina Geli i Fàbrega (1958). És llicenciada en Medicina i especialista en Medicina Interna. Actualment és directora general de la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Geli va ser diputada del PSC al Parlament de Catalunya fins al 2015 i consellera de Salut socialista entre 2003 i 2010. També ha format part de candidatures de Junts pel Sí i de Junts per Catalunya. Geli va treballar com a adjunta al Servei de Medicina Interna-Unitat de Malalties Infeccioses de l’Hospital Josep Trueta de Girona entre els any 1981 i 1990. També va ser presidenta de l’Associació antisida de Girona i de la Federació antisida de Catalunya entre els anys 1982 i 1990.

Suplents

Montserrat Fusté Riba (1968). Tècnica Superior en Secretariat per l’IOC (Institut Obert de Catalunya). Funcionària de carrera del cos auxiliar administratiu de la Generalitat de Catalunya des de l’any 2004. Actualment és informadora / tramitadora a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Generalitat a Girona. L’any 2012 va ocupar la plaça de secretària del Delegat del Govern a Girona. Abans de començar la seva vinculació laboral a l’administració pública va ser secretària de direcció d’un despatx d’advocats de Barcelona. Va formar part de la candidatura de Junts per Catalunya a Girona a les eleccions del febrer del 2021. Membre de l’executiva local de Junts a Girona.

Joaquim de Ribot Saurina (1980). Director comercial. Actualment treballa en el sector assegurador. Programa de Direcció comercial a ESADE (2022). Anteriorment, ha exercit de director en una empresa de serveis de de prevenció de riscos laborals, formació i consultoria a diferents empreses i institucions. També ha treballat en assessorament a pimes, en supervisió de carteres en equips comercials del sector financer, i en l’elaboració i promoció de plans comercials i desenvolupament estratègic empresarial.

Andrea Argelich Pla (1998). Graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Girona. Nascuda a Balaguer, però establerta a Girona. Actualment treballa al departament de màrqueting d’una empresa.

Carles Bonaventura i Cabanes (1961). Corrector de premsa al diari El Punt Avui, del qual és president del seu comitè d’empresa. Ha estudiat Empresarials i Geografia i Història. Membre de Reagrupament Independentista, on va formar part de la seva junta nacional. Exregidor de l’Ajuntament de Girona (2011-2015) durant l’alcaldia de Carles Puigdemont. Afiliat a la Intersindical-CSC i membre de diverses associacions en defensa de la llengua, la nació i la cultura catalanes. Represaliat el 1992 en l’anomenada operació Garzón.

Lluis Marchan Muñoz (1990). Tècnic en comerç internacional, especialitzat en els departaments de logística externa i transport internacional. Compta amb deu anys d’experiència en exportació i importació, principalment de mercats asiàtics, gestió de duanes, gestió financera internacional i gestió documental.