-Girona Notícies-

La cap de llista a les comarques gironines, Gemma Geis, ha visitat avui dissabte la comarca, acompanyada de l’alcalde de Ripoll i número 7 de la candidatura, Jordi Munell

La cap de llista de Junts a les comarques gironines, Gemma Geis, ha visitat aquest dissabte a la tarda el Ripollès, acompanyada del número 7 de la llista i alcalde de Ripoll, Jordi Munell, de l’alcaldessa de Ribes de Freser, Mònica Santjaume, de l’alcalde de Molló, Josep Coma i del coordinador comarcal del partit, Joan Manso. En una atenció als mitjans davant l’estació del tren cremallera de Ribes de Freser, Geis ha refermat el compromís de Junts “amb la diversitat del territori”. “Som molt conscients que el Ripollès necessita que les administracions públiques i el Govern facin polítiques que reconeguin aquesta diversitat”, ha destacat.

“D’una banda, és molt important seguir treballant pel teixit industrial i fer l’acompanyament als sectors afectats per la pandèmia, com el turisme. Però també seguir apostant per les infraestructures, com la fibra òptica, que ja ha arribat a capitals de comarca, i ara ho ha de fer també a la resta dels municipis del Ripollès. Per a les empreses, per a les oportunitats dels joves que hi viuen que el territori estigui ben connectat, també a nivell de mobilitat, és essencial”, ha manifestat la candidata.

Per la seva banda, Munell ha subratllat la necessitat de “donar un nou impuls a l’equilibri territorial de les comarques de muntanya com el Ripollès” a nivell de serveis, sanitaris, educatius o d’infraestructures. “La nostra comarca necessita una empenta per ser més competitiva, ja que venim d’uns mesos molt complicats a causa de la pandèmia, on el sector turístic i comercial s’han vist afectats. Estem compromesos a compensar aquest greuge i desequilibri que hem patit, des de Junts som una força amb una mirada sensible cap als territoris de muntanya, volem treballar per millorar les oportunitats de comarques com el Ripollès”, ha expressat Munell. “Pensem en la independència també com una millora de qualitat de vida dels ciutadans i la possibilitat de compensar aquests desequilibris”, ha afegit.

“El 14 de febrer hem de votar si volem un govern tripartit o un govern compromès nítidament amb la independència de Catalunya. Quan votem, guanyem, perquè defensem els interessos de país per sobre dels del partit”, ha recordat Geis.