-Girona Notícies-

Els membres de la candidatura gironina, encapçalada per Gemma Geis, han fet una trobada de final de campanya aquest divendres a la tarda a Banyoles

La cap de llista de Junts a les comarques gironines, Gemma Geis, ha demanat per darrera vegada el vot per a les eleccions de diumenge des de Banyoles, on aquest divendres a la tarda els membres de la candidatura s’han fet la fotografia de final de campanya. Acompanyada de l’alcalde i president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, Geis ha apel·lat a “votar Junts perquè és apostar per la solvència per recuperar el país de la crisi i alhora avançar cap a la independència”.

Geis ha fet balanç d’una nova campanya electoral “anòmala”, agraint l’esforç de tots els afiliats, simpatitzants, alcaldes i regidors de Junts que han ajudat a fer arribar el missatge de Junts fins al municipi més petit de les comarques gironines. “Han estat dies d’escoltar molt, de manera presencial però sobretot telemàtica, hem pogut presentar el decàleg de propostes per al territori, tant pel que fa a infraestructures, turisme, educació, cultura, ocupació, esport o salut”, ha subratllat la candidata. “En aquesta campanya hem posat molt l’accent en la necessitat de governar reconeixent la diversitat del territori, atenent les seves necessitats, que s’han de concretar amb polítiques específiques”, ha explicat.

“El nostre és un projecte sòlid, amb molt bon equip al capdavant, una candidata a la presidència de la Generalitat que ens assegura la contundència en la defensa dels interessos de Catalunya i alhora la sensibilitat, preocupació i lideratge necessaris per recuperar el país de la crisi” ha remarcat. “Diumenge ens hi juguem molt. Volem que les comarques gironines tornin a ser decisives per a la victòria de Junts”, ha afegit.