-Ràdio Banyoles-

La candidata de JxCAT a Girona assegura que faran una campanya “respectuosa”, el màxim de telemàtica i escoltant les propostes del territori.

La cap de llista de Junts per Catalunya a Girona, Gemma Geis, s’ha passejat aquest migdia pel mercat de Banyoles en el marc de les trobades dels darrers dies al territori per conèixer les inquietuds dels diferents municipis de cara a les eleccions del 14-F.

Geis ha aprofitat la visita a Banyoles per parlar de l’aposta de JxCAT pel comerç de proximitat. La candidata assegura que coneixen bé el territori i volen impulsar polítiques en favor del desenvolupament econòmic local, especialment en aquests moments complicats.

Geis ha reconegut que la del 14-F serà una campanya i unes eleccions “estranyes”, però també ho van ser les del 21 de desembre de 2019, amb candidats i representants polítics a la presó, una circumstància que perdura i s’afegeix a la situació de pandèmia actual. En aquest sentit, assegura que seran “respectuosos” i prioritzaran els actes telemàtics i les propostes del territori.

En la seva visita a Banyoles, Gemma Geis ha estat acompanyada de l’alcalde, Miquel Noguer, i els candidats comarcals a la llista gironina de JxCAT, Susanna Bazán i Salvador Coll.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.