-Girona Notícies-

La cap de llista per Girona ha participat en una jornada de treball a la Garrotxa amb els candidats de la comarca, Salvador Vergés i Francesc Ten, i amb l’alcalde d’Olot, Pep Berga

La cap de llista de Junts per Girona en les eleccions del 14 de febrer, Gemma Geis, ha participat avui dilluns en una jornada de treball a la Garrotxa amb els candidats Salvador Vergés i Francesc Ten, l’alcalde d’Olot, Pep Berga i el coordinador de Junts a la comarca, Agustí Arbós.

Des de la capital garrotxina Geis ha defensat “la necessitat d’executar la variant d’Olot, un projecte que des de Junts creiem necessari per a la millora de la mobilitat del territori i també per a la seva reactivació econòmica. Des de Junts hi donem suport i treballarem per tal que esdevingui una realitat la propera legislatura”. “Nosaltres no perdem el tarannà d’escoltar, en tot moment, però tenint en compte que aquesta és una obra clau per a les comarques gironines”, ha afegit Geis.

Durant la jornada de treball, Berga ha traslladat als candidats de Junts les necessitats del municipi, posant l’accent en la variant i també en la futura construcció del nou CAP del barri de Sant Miquel.

Berga ha remarcat que demanarà al Govern que “es pugui encarregar el projecte constructiu de la nova variant tan aviat com sigui possible, incorporant els elements de millora que siguin necessaris, però sense que calgui tornar a la casella de sortida, tres o quatre anys enrere”. “La nostra voluntat seria que ja l’any vinent o principi de 2023 puguin començar les obres”, ha subratllat l’alcalde.